Levering dag til dag
Konkurrencedygtige priser
Førende leverandør i branchen

Ingen producenter

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 64 73 12 59

Send os en e-mail
DanaWeb
DanaWeb
Nyhedsbrev

Forsendelse

Leveringen Sker Med Brink Transport Eller DSV.
Pakker 0-30 kg. foretages hovedsageligt med Brink Transport. Er du ikke hjemme til at modtage pakken, bliver pakken leveret på et senere tidspunkt. Du kan også som bemærkning til ordren skrive, om pakken må sættes uden kvittering og gerne anføre, hvor pakken må sættes. Du skal dog være opmærksom på, at det er på eget ansvar. Brink Transport dokumenterer i billedform, hvor pakken er placeret og på forlangende fremsendes denne dokumentation til dig. 

Ved større forsendelser såsom volumevarer, kvarte, halve og hele paller benyttes enten Brink Transport eller DSV. Bemærk at hvis du ikke er hjemme til at modtage varene, som sendes med DSV, påregnes et gebyr på 250 kr. for at få varene kørt ud igen. De kan typisk ikke afhentes på en fragtcentral eller hos en vognmand. Som privatperson kan det være en god idé at få leveret til sin arbejdsplads, men sørg for at udfylde både arbejdspladsens navn samt dit eget navn som leveringsadresse, så fragtmanden kan finde dig.

Du kan også som bemærkning til ordren skrive, at Brink Transport/DSV må stille pakken uden kvittering og gerne anføre, hvor pakken må sættes, hvis der ikke er nogen hjemme til at tage imod. Du skal dog være opmærksom på, at det er på eget ansvar.

I forbindelse med helligdage og ferieperioder må der forventes længere leveringstider.

Alle ordrer indgivet senest kl. 12.00 på hverdage pakkes og afsendes typisk samme dag.

Ordrer til udlandet, Grønland, Island og Færøerne kan ikke foretages i webbutikken. Kontakt Bk-pack på bk-pack@bk-pack.dk og forespørg om total pris.