Levering dag til dag
Konkurrencedygtige priser
Førende leverandør i branchen
Der er 6 varer.

Sandsække og plastsække til private og erhverv

Hos BK-Pack ApS sælger vi sandsække til virksomheder i hele landet. Private er også velkomne. Du bestiller her i vores online webshop, hvorpå vi leverer dine sandsække på det ønskede sted. Der er tale om plastsække, og derfor kan de også benyttes til andre formål end opbevaring og transport af sand.

Vi tilbyder sandsække af tætvævet plast i flere farver

Vi har et stort udvalg af sandsække, som alle er lavet af tætvævet plast, eller mere præcist af polypropylen og nylon. Vi tilbyder 4 års garanti på nogle af sandsækkene. De er alle dimensioneret til 5 kilo og 17 liter. Og de kan leveres i hvid, sort og beige. Du kan bestille dem i bundter af enten 100 eller 1.000.

Vores serviceniveau er altid på højt niveau, og vi har et stort lager, så vores kunder er sikret en hurtig og stabil levering. Vores medarbejdere er vores vigtigste aktiv, og med deres engagement, erfaring og branchekendskab er vi stand til at yde en service, som gør, at kunderne bliver glade for at bruge os som leverandør af sandsække, og så de fortsætter med at handle hos os.

Kontakt os for at få flere oplysninger om sækkene

Kontakt os gerne, hvis du vil høre mere om vores sandsække, eller hvis du har en specialbestilling. Men det er nemt og hurtigt at bestille i webshoppen. Du kan altid skrive til os på bk-pack@bk-pack.dk. Du kan også ringe til os på telefon 64 73 12 59.