Levering dag til dag
Konkurrencedygtige priser
Førende leverandør i branchen
Der er ingen varer

Flexotryk og reklametryk i alle former og størrelser

Hos BK-Pack ApS tilbyder vi flexotryk og reklametryk i alle former og alle størrelser. Vores priser afhænger naturligvis af, hvad du ønsker, og hvor meget du ønsker. Vi producerer flexotryk og reklametryk for kunder i hele landet. Det er primært virksomheder, men det kan også være foreninger og lignende.

30 års erfaring med flexotryk og reklametryk

Vi er åbne over for alle typer af opgaver, når det kommer til flexotryk og reklametryk. Vi har arbejdet med tryk siden 1983, men i de senere år er vores erfaring og knowhow blevet styrket af moderne teknologi.

Vi fremstiller blandt andet reklametryk såsom:

 

Vi servicerer altid vores kunder på et højt niveau, og vi gør meget ud af at sikre en hurtig levering. Medarbejderne er det vigtigste aktiv i vores forretning, fordi deres evige engagement, lange erfaring og store branchekendskab gør vores kunder glade for vores produkter og service.

Kontakt os for at høre mere om priser

Kontakt os gerne for at få et uforpligtende tilbud på flexotryk og reklametryk. Vi kan også drøfte de forskellige muligheder i forhold til jeres ønsker og behov. Du kan ringe til os på telefon 64 73 12 59, men du kan også starte med at skrive til os på bk-pack@bk-pack.dk.

Underkategorier

 • Kantbånd
  KantbåndKantbånd med max. 6 farver, i bredder op til 320 mm, max. Længde pr. rulle 2.000 meter. Vores egen grafiker kan være behjælpelig med udformning på layout. Kontakt os for pris på Tel: +45 64 73 12 59 eller bk-pack@bk-pack.dk . 
 • Banner og Streamers
  Banner & Streamers Bannere i mange varianter
 • Reklamebånd
  Reklamebånd I MANGE VARIANTER EFTER EGET ØNSKE
 • Afspærringsbånd / Afmærkningsbånd
  Afspærringsbånd / AfmærkningsbåndKontakt os og vi giver et godt tilbud