Betaling

Når du handler hos Bk-pack, kan du benytte følgende betalingsmåder.

Betalingskort og netbetaling
Du kan betale med Dankort, Visa, MasterCard, Maestro, Visa Electron, JCB, og American Express eller via bankoverførsel. Ved bankoverførsel skal du være opmærksom på, at du ikke er omfattet af bankens indsigelsesordning, Vi tager ingen kortgebyrer.

Sikkerhed ved betaling
Hos BK-Pack kan du betale med alle gængse betalingskort (Dvs. Dankort, Visa, Mastercard, Visa Electron, Maestro, JCB og American Express). BK-Pack benytter Wannafind.dk betalings-gateway, som er godkendt af PBS og benytter den gængse sikkerhedsprotokol SSL. Derfor er det helt sikkert at benytte online betaling hos BK-Pack.

Sådan håndteres din betaling
Når du indtaster dine kortoplysninger på hjemmesiden, sendes de direkte via en krypteret forbindelse til betalings-gatewayen. Hos betalings-gatewayen bliver beløb og kortoplysninger godkendt hos PBS. BK-Pack har ikke adgang til på noget tidspunkt at se dine kort-oplysninger.

Sikkerhed ved onlinebetaling
Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden.
Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken BK-Pack eller andre har mulighed for at læse dataene. Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra BK-Pack. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.