Betaling

Når du handler hos BK-Pack, kan du benytte følgende betalingsmåde.

Betalingskort og netbetaling
Du kan betale med Dankort, Visa, MasterCard, Maestro, Visa Electron, JCB
og American Express.

Sikkerhed ved betaling
Hos BK-Pack kan du betale med alle gængse betalingskort (Dvs. Dankort, Visa, Mastercard, Visa Electron, Maestro, JCB og American Express). BK-Pack benytter Wannafind.dk betalings-gateway, som er godkendt af PBS og benytter den gængse sikkerhedsprotokol SSL. Derfor er det helt sikkert at benytte online betaling hos BK-Pack.

Sådan håndteres din betaling
Når du indtaster dine kortoplysninger på hjemmesiden, sendes de direkte via en krypteret forbindelse til betalings-gatewayen. Hos betalings-gatewayen bliver beløb og kortoplysninger godkendt hos PBS. BK-Pack har ikke adgang til på noget tidspunkt at se dine kort-oplysninger.

Sikkerhed ved onlinebetaling
Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden.

Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken BK-Pack eller andre har mulighed for at læse dataene. Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra BK-Pack. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.