Handelsbetingelser

Når du handler hos Bk-pack, kan du benytte følgende betalingsmåder.

Betalingskort og netbetaling
Du kan betale med Dankort, Visa, MasterCard, Maestro, Visa Electron, JCB, og American Express eller via bankoverførsel. Ved bankoverførsel skal du være opmærksom på, at du ikke er omfattet af bankens indsigelsesordning, Vi tager ingen kortgebyrer.

Sikkerhed ved betaling
Hos BK-Pack kan du betale med alle gængse betalingskort (Dvs. Dankort, Visa, Mastercard, Visa Electron, Maestro, JCB og American Express). BK-Pack benytter Wannafind.dk betalings-gateway, som er godkendt af PBS og benytter den gængse sikkerhedsprotokol SSL. Derfor er det helt sikkert at benytte online betaling hos BK-Pack.

Sådan håndteres din betaling
Når du indtaster dine kortoplysninger på hjemmesiden, sendes de direkte via en krypteret forbindelse til betalings-gatewayen. Hos betalings-gatewayen bliver beløb og kortoplysninger godkendt hos PBS. BK-Pack har ikke adgang til på noget tidspunkt at se dine kort-oplysninger.

Sikkerhed ved onlinebetaling
Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden.
Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken BK-Pack eller andre har mulighed for at læse dataene. Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra BK-Pack. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Leveringen Sker Med Brink Transport Eller Danske fragtmænd.

Fragtmetode fremgår ved bestilling af det enkelte produkt. Udvalget af fragtmetoder og her kan fragtpriser derfor variere, af forskellige årsager såsom vægt og varens dimensioner afgør fragtmulighederne samt pris, pakker 0-30 kg. foretages hovedsageligt med Brink Transport. Er du ikke hjemme til at modtage pakken, bliver pakken leveret på et senere tidspunkt.
Du kan også som bemærkning til ordren skrive, om pakken må sættes uden kvittering og gerne anføre, hvor pakken må sættes. Du skal dog være opmærksom på, at det er på eget ansvar. Brink Transport dokumenterer i billedform, hvor pakken er placeret og på forlangende fremsendes denne dokumentation til dig.

Ved større forsendelser såsom volumevarer, kvarte, halve og hele paller benyttes enten Brink Transport eller Danske fragtmænd . Bemærk at hvis du ikke er hjemme til at modtage varene, som sendes med Danske fragtmænd, på regnes et gebyr på 250 kr. for at få varene kørt ud igen. De kan typisk ikke afhentes på en fragtcentral eller hos en vognmand. Som privatperson kan det være en god idé at få leveret til sin arbejdsplads, men sørg for at udfylde både arbejdspladsens navn samt dit eget navn som leveringsadresse, så fragtmanden kan finde dig.

Du kan også som bemærkning til ordren skrive, at Brink Transport/Danske fragtmænd må stille pakken uden kvittering og gerne anføre, hvor pakken må sættes, hvis der ikke er nogen hjemme til at tage imod. Du skal dog være opmærksom på, at det er på eget ansvar.

Alle ordrer indgivet senest kl. 11.00 på hverdage pakkes og afsendes typisk samme dag,  og leveres i løbet af 1-3 hverdage

Ordrer til udlandet, Grønland, Island og Færøerne kan ikke foretages i webbutikken. Kontakt Bk-pack på bk-pack@bk-pack.dk og forespørg om total pris.

Pakker 0-8 kg koster 69,-

Pakker 9-30 kg koster 100,-

Palle gods varierer fra 182,5,- til 1806,25,- alt efter størrelse vægt samt post nummer.

 

 

Fortrydelsesret 

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Består ordren af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager det sidste parti eller den sidste del.

Drejer det sig om en aftale om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager den første vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til Michael@bk-pack.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

 

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

 

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Du skal selv betale for at returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Visse varer kan ikke returneres med normal post.

 

 

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig med undtagelse af eventuelle leveringsomkostninger senest 14 dage fra den dag, vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører automatisk pengene til samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen, indtil vi har modtaget varen, medmindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

 

Varen sendes til:

bk-pack

Jordløse Møllevej 27 A

5683 Haarby

 

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse.

 

Reklamationsret

BK-Pack yder forbrugere 2 års reklamationsret i henhold til købelovens regler for varekøb, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles BK-Pack indenfor rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Varen kan efterfølgende returneres for ombytning, reparation, afslag i pris eller efter aftale evt. krediteres afhængig af den konkrete situation. I forbindelse med berettigede reklamationssager afholder BK-Pack returneringsomkostninger i rimeligt omfang. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Reklamation og varereturnering
Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

BK-Pack
Jordløse Møllevej 27 A
5683 Haarby

Tlf. 64731259
Mail: bk-pack@bk-pack.dk

Cvr: 71369919

Varereturnering foregår også til denne adresse – bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav eller uden omdeling. Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse (ved samtidig besked til os) eller aflevere varen personligt hos os. Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

.

Personlige Oplysninger
Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos BK-Pack.

I forbindelse med evt. elektronisk betaling bruges en sikker krypteret metode gennem Webshopsystemet.

Det er muligt at bede systemet gemme egne adresseoplysninger til næste besøg.

Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og emailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.

Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes!

Personoplysningerne registreres hos BK-Pack ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på bk-pack.dk er BK-Pack ApS.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: bk-pack@bk-pack.dk

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte bk-pack@bk-pack.dk  Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

 

Center for Klageløsning

Nævnenes Hus

Toldboden 2

8800 Viborg

Naevneneshus.dk

 

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr

 

 

 

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

 

Til:

Bk-pack

Jordløse Møllevej 27 A

5683 Haarby

E-mail: bk-pack@bk-pack.dk

 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________

 

Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________

 

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

 

Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________

 

Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

 

 

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 10.02.2020