Handelsbetingelser

Når du handler hos Bk-pack, kan du benytte følgende betalingsmåder.

Betalingskort og netbetaling
Du kan betale med Dankort, Visa, MasterCard, Maestro, Visa Electron, JCB, og American Express eller via bankoverførsel. Ved bankoverførsel skal du være opmærksom på, at du ikke er omfattet af bankens indsigelsesordning.

Sikkerhed ved betaling
Hos BK-Pack kan du betale med alle gængse betalingskort (Dvs. Dankort, Visa, Mastercard, Visa Electron, Maestro, JCB og American Express). BK-Pack benytter Wannafind.dk betalings-gateway, som er godkendt af PBS og benytter den gængse sikkerhedsprotokol SSL. Derfor er det helt sikkert at benytte online betaling hos BK-Pack.

Sådan håndteres din betaling
Når du indtaster dine kortoplysninger på hjemmesiden, sendes de direkte via en krypteret forbindelse til betalings-gatewayen. Hos betalings-gatewayen bliver beløb og kortoplysninger godkendt hos PBS. BK-Pack har ikke adgang til på noget tidspunkt at se dine kort-oplysninger.

Sikkerhed ved onlinebetaling
Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden.
Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken BK-Pack eller andre har mulighed for at læse dataene. Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra BK-Pack. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Leveringen Sker Med Brink Transport Eller DSV Transport.
Pakker 0-30 kg. foretages hovedsageligt med Brink Transport. Er du ikke hjemme til at modtage pakken, bliver pakken leveret på et senere tidspunkt.
Du kan også som bemærkning til ordren skrive, om pakken må sættes uden kvittering og gerne anføre, hvor pakken må sættes. Du skal dog være opmærksom på, at det er på eget ansvar. Brink Transport dokumenterer i billedform, hvor pakken er placeret og på forlangende fremsendes denne dokumentation til dig.

Ved større forsendelser såsom volumevarer, kvarte, halve og hele paller benyttes enten Brink Transport eller DSV Transport. Bemærk at hvis du ikke er hjemme til at modtage varene, som sendes med DSV Transport, påregnes et gebyr på 250 kr. for at få varene kørt ud igen. De kan typisk ikke afhentes på en fragtcentral eller hos en vognmand. Som privatperson kan det være en god idé at få leveret til sin arbejdsplads, men sørg for at udfylde både arbejdspladsens navn samt dit eget navn som leveringsadresse, så fragtmanden kan finde dig.

Du kan også som bemærkning til ordren skrive, at Brink Transport/DSV Transport må stille pakken uden kvittering og gerne anføre, hvor pakken må sættes, hvis der ikke er nogen hjemme til at tage imod. Du skal dog være opmærksom på, at det er på eget ansvar.

Alle ordrer indgivet senest kl. 12.00 på hverdage pakkes og afsendes typisk samme dag.

Ordrer til udlandet, Grønland, Island og Færøerne kan ikke foretages i webbutikken. Kontakt Bk-pack på bk-pack@bk-pack.dk og forespørg om total pris.

Variation i varemængde.
Varens antal kan variere +/- 5% på maskinpakkede emballagevarer, f.eks. plastposer, papirsposer, netsække o.l.

Returpolitik.
Der er 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i væsentligt samme stand og mængde som du modtog den. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage. Omkostninger til returnering skal du selv afholde. For praktiske detaljer – se punktet ”Reklamation og varereturnering”.

Reklamationsret
BK-Pack yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles BK-Pack indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for ombytning eller efter aftale evt. krediteres. I forbindelse med reklamationssager afholder BK-Pack returneringsomkostninger i rimeligt omfang.

Reklamation og varereturnering
Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

BK-Pack
Jordløse Møllevej 27
5683 Haarby
Mail: bk-pack@bk-pack.dk

Varereturnering foregår også til denne adresse – bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse eller aflevere varen personligt hos os. Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Personlige Oplysninger
Ingen personlige oplysninger der registreres på BK-Pack, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos BK-Pack.

I forbindelse med evt. elektronisk betaling bruges en sikker krypteret metode gennem Webshopsystemet. Det er godkendt udbyder med godkendelse fra E-mærket.

Det er muligt at bede systemet gemme egne adresseoplysninger til næste besøg.

Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og emailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren.

Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes!

Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang det ønskes.