Forsendelse & retur

Leveringen Sker Med Brink Transport Eller Danske fragtmænd.

Fragtmetode fremgår ved bestilling af det enkelte produkt. Udvalget af fragtmetoder og her kan fragtpriser derfor variere, af forskellige årsager såsom vægt og varens dimensioner afgør fragtmulighederne samt pris, pakker 0-30 kg. foretages hovedsageligt med Brink Transport. Er du ikke hjemme til at modtage pakken, bliver pakken leveret på et senere tidspunkt.
Du kan også som bemærkning til ordren skrive, om pakken må sættes uden kvittering og gerne anføre, hvor pakken må sættes. Du skal dog være opmærksom på, at det er på eget ansvar. Brink Transport dokumenterer i billedform, hvor pakken er placeret og på forlangende fremsendes denne dokumentation til dig.

Ved større forsendelser såsom volumevarer, kvarte, halve og hele paller benyttes enten Brink Transport eller Danske fragtmænd . Bemærk at hvis du ikke er hjemme til at modtage varene, som sendes med Danske fragtmænd, på regnes et gebyr på 250 kr. for at få varene kørt ud igen. De kan typisk ikke afhentes på en fragtcentral eller hos en vognmand. Som privatperson kan det være en god idé at få leveret til sin arbejdsplads, men sørg for at udfylde både arbejdspladsens navn samt dit eget navn som leveringsadresse, så fragtmanden kan finde dig.

Du kan også som bemærkning til ordren skrive, at Brink Transport/Danske fragtmænd må stille pakken uden kvittering og gerne anføre, hvor pakken må sættes, hvis der ikke er nogen hjemme til at tage imod. Du skal dog være opmærksom på, at det er på eget ansvar.

Alle ordrer indgivet senest kl. 11.00 på hverdage pakkes og afsendes typisk samme dag,  og leveres i løbet af 1-3 hverdage

Ordrer til udlandet, Grønland, Island og Færøerne kan ikke foretages i webbutikken. Kontakt Bk-pack på bk-pack@bk-pack.dk og forespørg om total pris.

Pakker 0-8 kg koster 69,-

Pakker 9-30 kg koster 100,-

Palle gods varierer fra 182,5,- til 1806,25,- alt efter størrelse vægt samt post nummer.

 

Fortrydelsesret 

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Består ordren af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager det sidste parti eller den sidste del.

Drejer det sig om en aftale om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager den første vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til Michael@bk-pack.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

 

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

 

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Du skal selv betale for at returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Visse varer kan ikke returneres med normal post.

 

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig med undtagelse af eventuelle leveringsomkostninger senest 14 dage fra den dag, vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører automatisk pengene til samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen, indtil vi har modtaget varen, medmindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

 

Varen sendes til:

bk-pack

Jordløse Møllevej 27 A

5683 Haarby

 

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse.