Om BK-Pack

Bk-pack ApS blev grundlagt af Birgitte og Flemming Knudsen i en mindre produtionsbygning i 1983.

Bk-pack er en dynamisk handelsvirksomhed. Vores produkter omfatter et bredt sortiment af netsække til brænde og grøntsager. Derudover er vi leveringsdygtige i fuglenet til vinplanter, stilladsnet, PP sække, sandsække, havesække og storsække samt tilbehør til dette.

Derudover har vi eget flexotrykkeri til trykning af kantbånd, afmærkningsbånd, reklamebånd, bannere og streamers, som i de senere år er blevet styrket med moderne teknologi.

I begyndelsen af 1990’erne blev den tidligere Jordløse Mølle købt og ombygget. Her har administration, trykkeri og lager til huse i dag.

Kort tid efter årtusindskiftet, blev virksomheden udvidet med 2 nye lagerhaller, så vores lagerkapacitet i dag er på 4000 m2.

Vi har igennem årene opbygget et godt netværk af samarbejdspartnere i Fjernøsten og Europa. Ligesom vi har mange kunder i Skandinavien og det meste af Midt- og Nordeuropa.

Vort serviceniveau er højt. Vi er lagerførende for vore kunder. Derfor kan vi levere fra dag til dag.

I november 2010 etablerede vi en webshop, så vores produkter også kan erhverves af private.

I foråret 2012 har vi udvidet vores sortiment med engangsbakker, papirposer, plastposer og havesække, som kan købes i webshoppen eller i vores lagersalg. Herved tilgodeser vi f.eks. mindre gårdbutikker.

Vores medarbejdere er vores vigtigste aktiv, med deres branchekendskab erfaring og engagement, er vi stand til at yde den service over for vores kunder, som gør at de får en god oplevelse, når de handler hos os.